Prosztata hőkezelése


Hűtött termoterápia a prosztata kezelésére Fotó: gettyimages.

prosztata hőkezelése gyertyák a prosztatitisből antibiotikummal

A BPH az idősödő férfiak leggyakoribb megbetegedése, gyakorlatilag népbetegségnek számít. A krónikus prosztatitisz ezzel szemben a fiatalabb férfiak betegsége, jellemzően éves kor között fordul elő.

prosztata hőkezelése afala tabletták a prosztatitisből

Azt a tényt, hogy problémáikkal mennyire nincsenek egyedül, az is bizonyítja, hogy hazánkban évente több százezer beteg szorul orvosi prosztata hőkezelése a prosztata okozta panaszok következtében. Az esetleges kezelésektől való félelem nem minden ok nélküli, hiszen a jelenleg ismert gyógyszeres terápia hatékonysága nem a legtökéletesebb, az alkalmazott radikálisabb műtéti beavatkozásoknak pedig egyike sem kockázatmentes, ráadásul egy sor kellemetlen mellékhatással járhat.

prosztata hőkezelése vizeletvizsgálat otthon

A posztatabántalmak az esetek egy részében gyógyszeresen jól kezelhetők. Azonban a súlyosabb, gyógyszeres kezelésre nem reagáló prosztata megnagyobbodásos esetekben mint pl.

Dr. Somogyi László - BPH, a prosztata jóindulatú daganata I.

A krónikus prosztatiszes esetek jelentős része ugyancsak nem, vagy csak rosszul reagál a hagyományos terápiákra. Mindkét említett probléma esetén hatékony, vágás nélküli alternatív gyógymódot jelenthet a húgycsövön át végzett Hűtött prosztata termoterápia TUMT.

Hűtött termoterápia a prosztata kezelésére

Mi a Hűtött prosztata termoterápia lényege? Az Istenhegyi Magánklinika lépést tartva a világon alkalmazott legújabb és legmodernebb gyógyítási módszerekkel, elindította az ún.

  • Hőkezelés a prosztatagyulladás kezelésében vélemények.
  • A gyakori és a ritka - A prosztata időskori betegségei - Kamilla Egészségcentrum - Szeged
  • Hirtelen sürgetik a vizelést.
  • Pillák prostatitis a férfiak véleménye
  • Longidase from prostatitis vélemények gyertyák
  • Hűtött termoterápia a prosztata kezelésére - Patika Magazin Online
  • Transzurethralis mikrohullámú termoterápia (TUMT) | Marianna Durova

Hűtött prosztata termoterápiát, azaz a hűtéssel kombinált termoterápiás prosztata kezelést, ami a BPH és a krónikus prosztatitisz alternatív, vágás nélküli műtéti megoldása!

Jelenleg a BPH alternatív kezelési módszerei közül ez az első helyen választandó eljárás, melynek eredményei a legjobbak a nemzetközi referenciák szerint.

Prosztata hőkezelése

Fotó: rf. A mikrohullámú hőkezeléssel egyidőben a húgycső szöveteit hűtik, ez teszi lehetővé, hogy kellően magas hőmérsékletet érhessünk el a prosztata szövetében és létrejöjjön a kívánt szövetelhalás.

prosztata hőkezelése gyógynövények prosztata hagyományos gyógyszerrel

Ez egyrészt felszabadítja a húgycsövet a nyomás alól, másrészt a krónikusan gyulladt szövetet is elpusztítja, kiiktatva azt a gyulladást, ami a krónikus prosztatitiszt fenntartja. A TUMT tehát egy minimálisan invazív beavatkozás, mely helyi érzéstelenítésben kórházi krónikus prosztatitis elvégezhető és azon betegek esetében is alkalmazható, akik a nagyobb műtéti beavatkozásra nem alkalmasak!

Még ajánljuk

Az Istenhegyi Magánklinikán a mindössze félórás, prosztata hőkezelése elvégezhető beavatkozás hosszú évekre vagy örökre megszabadítja a férfiakat kínzó problémáiktól. A műtét után átmeneti ideig napig katéter alkalmazása szükséges.

prosztata hőkezelése milyen antibiotikumok prosztata kezeléssel

A terápiát Dr. Diószeghy Gábor urológus végzi.